Prostatakreft rammer flere mennesker i Norge enn noen annen kreftsykdom. Hvert år får 5.500 nye menn diagnosen og hele 900 menn dør.

Andre måter å støtte oss på

Vipps et bidrag

Trykk på knappen under for å vippse et valgfritt beløp til Bartekampe

Gi et bidrag

Bruk kontonummer 1506.68.12143 eller gå til donasjonssiden vår. Her kan du gi et bidrag med enten Vipps eller kort. Du har også muligheten til å gi månedlige bidrag.

Start en innsamling

Start en innsamling til inntekt for Bartekampen. På innsamlingssiden kan du lett starte en innsamling og få venner og familie med i kampen!

Støtt ditt lokallag eller din bedrift sin innsamling

Det er mange som har opprettet en innsamling til inntekt for Bartekampen. Trykk på knappen under for å se hvilken innsamling du ønsker støtte

Start en innsamling på Facebook

Dersom du har en Facebook-profil, kan du starte din egen innsamling på Facebook til inntekt for Bartekampen. Da kan du oppfordre dine Facebook-venner til å delta i kampen mot Norges største kreftsykdom. Pengene som samles inn sendes direkte til Prostatakreftforeningen, og Facebook tar ingen avgifter eller gebyrer for denne tjenesten. Trykk her for å starte din innsamling:

Kjøp

Kjøp pins, armbånd eller refleks på våre nettsider eller av våre lokallag.

Trygghet for ditt bidrag

Prostatakreftforeningen er medlem av innsamlingskontrollen. Innsamlingskontrollen gir trygghet for at innsamlingsvirksomhet drives forsvarlig og at pengene går til det formålet som er oppgitt.

Delta i Bartemilen

Et unikt virtuelt løp med en hjertesak i sentrum. Vi inviterer deg til å løpe, jogge, eller gå - valget er ditt. Velg mellom distanser på 5 km eller 10 km. For kun 269,- blir du en del av dette livsviktige løpet! For 469,- får du også en unik T-skjorte for fremtidige treningsøkter.

Vi ivaretar dine persondata, og behandler de på en trygg måte. Vi bruker dem til å forbedre oss og gi deg en bedre brukeropplevelse, og alle dine data blir oppbevart i henhold til våre personvererklæring. Les mer