Andre måter å støtte oss på

Vipps et bidrag

Benytt QR-koden eller gjør følgende:

  1. Åpne Vipps-appen og skriv inn din kode
  2. Trykk på Send
  3. Søk etter Bartekampen eller 669476
  4. Fyll inn beløp
  5. Klikk på Neste
  6. Klikk på Betal for å gjennomføre

Gi et bidrag

Bruk kontonummer 1506.68.12143 eller gå til donasjonssiden vår. Her kan du gi et bidrag med enten Vipps eller kort. Du har også muligheten til å gi månedlige bidrag.

Start en innsamling

Start en innsamling til inntekt for Bartekampen. På innsamlingssiden kan du lett starte en innsamling og få venner og familie med i kampen!

Start en innsamling på Facebook

Dersom du har en Facebook-profil, kan du starte din egen innsamling på Facebook til inntekt for Bartekampen. Da kan du oppfordre dine Facebook-venner til å delta i kampen mot Norges største kreftsykdom. Pengene som samles inn sendes direkte til Prostatakreftforeningen, og Facebook tar ingen avgifter eller gebyrer for denne tjenesten. Trykk her for å starte din innsamling:

Kjøp

Kjøp pins, armbånd eller refleks på våre nettsider eller av våre lokallag.

Innsamlingskontrollen

Prostatakreftforeningen er medlem av innsamlingskontrollen. Innsamlingskontrollen gir trygghet for at innsamlingsvirksomhet drives forsvarlig og at pengene går til det formålet som er oppgitt. Les mer her

Dersom du har behov for hjelp, er det bare å ta kontakt.

Her kan du gi et bidrag med enten Vipps eller kort. Du har også muligheten til å gi månedlige bidrag.

Start en innsamling til inntekt for Bartekampen. Du kan lett starte en innsamling og få venner og familie med i kampen!

Kjøp pins, armbånd eller refleks på våre nettsider eller av våre lokallag.

Dersom du har en Facebook-profil, kan du starte din egen innsamling på Facebook til inntekt for Bartekampen. Da kan du oppfordre dine Facebook-venner til å delta i kampen.

Innsamlingskontrollen
Prostatakreftforeningen er medlem av Innsamlingskontrollen. Innsamlingskontrollen gir trygghet for at innsamlingsvirksomhet drives forsvarlig og at pengene går til det formålet som er oppgitt.

Skattefradrag
Husk at du kan få skattefradrag for beløp over 500 kr. Da trenger vi ditt personnummer. Vi trenger opplysninger om navn, adresse og fødselsnummer for at du skal få skattefradrag.