Prostatakreft rammer flere mennesker i Norge enn noen annen kreftsykdom. Hvert år får 5.500 nye menn diagnosen og hele 900 menn dør.

La oss ta kampen sammen!

Du og din bedrift kan bli med i kampen mot Norges vanligste kreftsykdom. Vi samarbeider med alle typer selskaper innenfor alle tenkelige bransjer. Her finner du alternativer som passer for alle budsjetter, fra 5 000 kr til 50 000 kr.

Salvador Dali

5000,-

Hercule Poirot

10000,-

Tom Selleck

25000,-

Albert Einstein

50000,-

Hvorfor skal din bedrift engasjere seg i Bartekampen?

Engasjement i veldedige formål som Bartekampen viser at bedriften tar sitt samfunnsansvar på alvor. Det gir et positivt omdømme og viser at bedriften bryr seg om viktige samfunnsspørsmål. 

At bedriften deltar i Bartekampen kan bidra til å styrke fellesskapsfølelsen blant ansatte. Sammen jobber man mot et felles meningsfullt mål og det kan bidra til å skape et positivt og engasjert arbeidsmiljø.  

Bedrifter kan bruke Bartekampen som en mulighet til å øke sin synlighet og markedsføre seg på en positiv måte. Dette kan føre til økt oppmerksomhet og interesse fra potensielle kunder. 

Viktigst av alt gir deltakelse i Bartekampen bedriften muligheten til å støtte en viktig sak. Inntektene fra kampanjen går til kreftforskning og bidrar til å bekjempe en alvorlig sykdom. 

Andre måter bedrifter kan støtte oss på

Start en innsamling

Trykk på lenken under for å opprette en innsamling til Bartekampen – hvor mye klarer din bedrift å samle inn?

Selg Bartekampen pins

Har du et utsalgssted? Ta kontakt med oss for å selge våre flotte produkter 

Har du andre morsomme ideer?

En stor del av Bartekampen går ut på å synliggjøre sykdommen og spre kunnskap. Sett fokus på ting som engasjerer, skaper oppmerksomhet og genererer innsamlede midler. Vi kan aldri gjøre for lite i kampen mot prostatakreft.  

Delta i Bartemilen

Et unikt virtuelt løp med en hjertesak i sentrum. Vi inviterer deg til å løpe, jogge, eller gå - valget er ditt. Velg mellom distanser på 5 km eller 10 km. For kun 269,- blir du en del av dette livsviktige løpet! For 469,- får du også en unik T-skjorte for fremtidige treningsøkter.

Ta kontakt med prosjektleder

Andreas Hole

Vi ivaretar dine persondata, og behandler de på en trygg måte. Vi bruker dem til å forbedre oss og gi deg en bedre brukeropplevelse, og alle dine data blir oppbevart i henhold til våre personvererklæring. Les mer