Bartekampen - En nasjonal kampanje mot prostatakreft

Vil du være med i kampen?

Bli med og beseire prostatakreft! Sammen med Bartekampen deltar du og din bedrift i kampen mot prostatakreft, Norges vanligste kreftsykdom.

Å bli hovedpartner i Bartekampen er mye mer enn en dugnad eller å huke av boksen for gjennomført samfunnsansvarsarbeid. Gjennom å delta i denne kampen viser du dine kunder, ansatte, leverandører og ledere at du ønsker å gjøre en reell forskjell, og er en ansvarlig, kreativ og proaktiv bedrift, med solide verdier. I tillegg kan vi love du vil ha det gøy på veien – for barter er festlige!

Kontakt oss i dag for å høre mer om hvordan din bedrift kan bidra.

Hovedpartnere i 2021

Her kan du gi et bidrag med enten Vipps eller kort. Du har også muligheten til å gi månedlige bidrag.

Start en innsamling til inntekt for Bartekampen. Du kan lett starte en innsamling og få venner og familie med i kampen!

Kjøp pins, armbånd eller refleks på våre nettsider eller av våre lokallag.

Dersom du har en Facebook-profil, kan du starte din egen innsamling på Facebook til inntekt for Bartekampen. Da kan du oppfordre dine Facebook-venner til å delta i kampen.

Innsamlingskontrollen
Prostatakreftforeningen er medlem av Innsamlingskontrollen. Innsamlingskontrollen gir trygghet for at innsamlingsvirksomhet drives forsvarlig og at pengene går til det formålet som er oppgitt.

Skattefradrag
Husk at du kan få skattefradrag for beløp over 500 kr. Da trenger vi ditt personnummer. Vi trenger opplysninger om navn, adresse og fødselsnummer for at du skal få skattefradrag.