The heat is on

Nå er det alvor. 1 av 6 menn får prostatakreft og 1000 dør hvert år. Støtt kampen mot Norges største kreftsykdom.

Vipps ditt bidrag til 66 94 76

The heat is on

Nå er det alvor. 1 av 6 menn får prostatakreft og 1000 dør hvert år. Støtt kampen mot Norges største kreftsykdom.

Vipps ditt bidrag til

Nå er det alvor!

Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder prostatakreft. Mer enn 5000 menn rammes hvert år. Vi trenger mer forskning og opplysning.

Dette er Bartekampen

Vi sprer kunnskap og samler inn midler til forskning

Bartekampen er en nasjonal kampanje som blander humor med alvor for å sette fokus på prostatakreft. Prostatakreft er Norges mest utbredte kreftsykdom med mer enn 5000 tilfeller per år. Til tross for dette er det altfor lite fokus på kreftformen, som igjen fører til at mange menn kommer for sent til legen. Hvert år dør 1000 norske menn av prostatakreft. Bartekampen sprer kunnskap både blant befolkningen og hos helsepersonell, og samler inn midler til forskning slik at flere menn overlever og flere får best mulig livskvalitet etter behandling.

Hva kan du gjøre?

#Bær en bart

Du trenger ikke gro en bart for å bære en. Du kan kjøpe en pins i nettbutikken og på den måten være med og synliggjøre kampen mot prostatakreft.

Gi et bidrag

Vi trenger mer forskning på prostatakreft, slik at det kan oppdages tidligere og behandles mer skånsomt. Gi ditt bidrag i dag, vipps til 669476 eller start en innsamling.

#Sjekk deg

Visste du at en enkel blodprøve kan avdekke prostatakreft? Vi anbefaler alle menn over 45 år til å ta en såkalt PSA blodprøve. Kontakt din fastlege i dag.

Vipps

et valgfritt beløp til

#669476
Gi en gave

til kontonummer:

1506.68.12143
Bli med i kampen mot prostatakreft
Vipps

Vipps et valgfritt beløp til

669476
Gi en gave

Gi en gave til kontonummer:

1506.68.12143
Gi et bidrag

Her kan du gi et bidrag med enten Vipps eller kort. Du har også muligheten til å gi månedlige bidrag.

Innsamling

Start en innsamling til inntekt for Bartekampen. Du kan lett starte en innsamling og få venner og familie med i kampen!

Kjøp

Kjøp pins, armbånd eller refleks på våre nettsider eller av våre lokallag.

Facebook

Dersom du har en Facebook-profil, kan du starte din egen innsamling på Facebook til inntekt for Bartekampen. Da kan du oppfordre dine Facebook-venner til å delta i kampen.

Innsamlingskontrollen
Prostatakreftforeningen er medlem av Innsamlingskontrollen. Innsamlingskontrollen gir trygghet for at innsamlingsvirksomhet drives forsvarlig og at pengene går til det formålet som er oppgitt.

Skattefradrag
Husk at du kan få skattefradrag for beløp over 500 kr. Da trenger vi ditt personnummer. Vi trenger opplysninger om navn, adresse og fødselsnummer for at du skal få skattefradrag.