Folkemøte i Bergen

Dato: 7. september 2021
Tid: 18:00-
21:00

Prostatakreft rammer 5000 menn hvert eneste år og ca 1000 personer dør årlig. Det er i Norge i dag ca 50 000 menn som har eller har hatt prostatakreft. For Prostatakreftforeningen (PROFO) er det en viktig oppgave å nå ut med informasjon om siste nytt innen diagnostisering og behandling av prostatakreft. For 16. år på rad så gjennomfører vi folkemøter i september måned.

Enten du er pasient, tidligere pasient, pårørende eller fagperson er du hjertelig velkommen til å delta på et av våre folkemøter.

Arrangementet er gratis! Opptreden ved TV-personlighet Erlend Elias og foredrag ved: Christian Beisland professor i urologi ”Utredning og behandling av prostatakreft” og Christian Ekanger overlege og onkolog “Avansert behandling av prostatakreft”

Se flyer

Påmelding

Vipps

et valgfritt beløp til

#669476
Gi en gave

til kontonummer:

1506.68.12143
Bli med i kampen mot prostatakreft
Vipps

Vipps et valgfritt beløp til

#669476
Gi en gave

Gi en gave til kontonummer:

1506.68.12143
Gi et bidrag

Her kan du gi et bidrag med enten Vipps eller kort. Du har også muligheten til å gi månedlige bidrag.

Innsamling

Start en innsamling til inntekt for Bartekampen. Du kan lett starte en innsamling og få venner og familie med i kampen!

Kjøp

Kjøp pins, armbånd eller refleks på våre nettsider eller av våre lokallag.

Facebook

Dersom du har en Facebook-profil, kan du starte din egen innsamling på Facebook til inntekt for Bartekampen. Da kan du oppfordre dine Facebook-venner til å delta i kampen.

Innsamlingskontrollen
Prostatakreftforeningen er medlem av Innsamlingskontrollen. Innsamlingskontrollen gir trygghet for at innsamlingsvirksomhet drives forsvarlig og at pengene går til det formålet som er oppgitt.

Skattefradrag
Husk at du kan få skattefradrag for beløp over 500 kr. Da trenger vi ditt personnummer. Vi trenger opplysninger om navn, adresse og fødselsnummer for at du skal få skattefradrag.